ENGIE firması Kuzey Ren-Vestfalya’da büyüyor

©ENGIE Deutschland

Söz konusu Fransız enerji uzmanı, Aachen şehrinde yeni bir şube ile mevcudiyetini genişletiyor.

Kaynakları koruyacak şekilde nasıl enerji üretiriz? Binalar enerjik olarak nasıl optimize edilebilir? Ve hangi teknoloji ile soğutma sistemleri daha çevre dostu hale gelir? Enerji şirketi ENGIE bu zorlu konular üzerine çalışmalarını sürdürüyor. Söz konusu teknoloji, enerji ve hizmet uzmanı şirket, Köln şehrinin yanı sıra, bundan böyle Aachen şehrindeki yeni lokasyondan da sürdürülebilir bir geleceğin yolunu açmak istiyor.

ENGIE şirketi daha şimdiden Kuzey Ren-Vestfalya’da köklü bir müşteri tabanına sahip ve aralarında gıda, ilaç ve çelik işleme sektörlerinden tanınmış sanayi şirketleri, keza hastaneler ve de araştırma ve eğitim kurumları bulunan 300'den fazla müşteriye hizmet sunuyor.

Yeni Aachen şubesi ENGIE şirketine mevcut müşterilere alan bakımından daha fazla yakınlık sunuyor ve yeni fırsatlar yaratıyor. ENGIE Almanya Bina Hizmetleri Bölümü İmzaya Yetkili Ticari Temsilcisi ve Batı Bölge Müdürü Sven Gelezas konuya ilişkin olarak şunu dile getirdi: “İşlerimizi büyütme hususunda şirketlerin ve bilimsel çalışmaların yoğunlaştığı Aachen yöresinde büyük bir potansiyel görüyoruz. Net hedefimiz, Kuzey Ren-Vestfalya'daki pazar konumumuzu genişletmek ve yeni müşterileri ürün ve hizmetlerimiz konusunda ikna etmektir.”