Jump to Navigation Jump to search Jump to Content Jump to Footer

Gizlilik Politikası

Aşağıdaki beyan, NRW.Global Business GmbH'nin (bundan böyle NRW.Global Business GmbH, NGB, ayrıca "biz" olarak anılacaktır) web sitemizi ziyaretiniz sırasında hangi kişisel verileri hangi amaçla topladığına ve bu verilerin nasıl kullanıldığına dair genel bir bakış sunar.

Kişisel verilerinizi aşağıdaki seçeneklerle ilintili olarak tarafımıza sağlamanız dolayısıyla NRW.Global Business GmbH tarafından işlenen kişisel veriler:

İletişime geçme

NRW.Global Business GmbH size dış ticaret tedbir ve uygulamaları, hizmetlerimiz, kurumumuz ve bir yatırım ve ticaret bölgesi olarak NRW eyaleti hakkında web sitesi üzerinden bilgi edinme veya bizimle iletişime geçme fırsatı sunar. NRW.Global Business GmbH ile iletişim formu, telefon veya e-posta yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Bizimle iletişime geçtiğinizde adınız, e-posta adresiniz ve telefon numaranız gibi bilgiler alınır. Alternatif olarak, nrw@nrwglobalbusiness.com e-posta adresi üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bu durumda, kullanıcının e-posta gönderisi ile iletilen kişisel verileri saklanır. Bu adım gerçekleşmeden talebinizi işleme koyamayız.

Bu verilerin işlenmesi, DSGVO Madde 6 paragraf 1 lit. b) uyarınca sunulan hizmetin sağlanması için gerekli sözleşme öncesi önlemler bağlamında gerçekleşir. İletişim, kendi sözleşme öncesi bir önleminizle veya NRW.Global Business GmbH ile halihazırda imzaladığınız bir sözleşmeyle bağlantılı değilse, kişisel verilerinizi, talebinizi bu kanal aracılığıyla işleme koyma konusundaki meşru menfaatimiz çerçevesinde DSGVO Madde 6 paragraf 1 lit. f) temelinde işleriz. Veriler daha sonra, bir sözleşmenin veya sözleşme öncesi önlemlerin yerine getirilmesi için gerekli olmadıkça silinir. NRW.Global Business GmbH, örneğin HGB ve AO uyarınca saklama yükümlülüklerine uymak gibi yasal yükümlülükler nedeniyle kişisel verilerinizi arşivlemek zorunda kalırsa, bu veriler daha fazla işlenmek üzere engellenir. Saklama sürelerinin sona ermesinden sonra, veriler gecikmeden ve veri koruma düzenlemelerine uygun olarak silinecektir. Üçüncü bir ülkedeki bir alıcıya aktarılmaz.

Bize karşı mevcut haklarınızı aşağıdaki veri işlemenin genel ilkelerinde "Veri sahibi hakları" bölümünde bulabilirsiniz.

Şirketler grubunun diğer üyelerinin ve temsilciliklerin katılımı

Talep, NRW.Global Business GmbH'nin yan kuruluşlarının, iştiraklerinin veya şirket adına iş görenlerin faaliyetleriyle ilgiliyse ve bu, talebin verimli bir şekilde işlenmesi için gerekliyse, verileriniz ilgili şirkete veya temsilciliğe aktarılabilir. Bunun yasal dayanağı, iç idari amaçlar için aktarımda meşru bir menfaatimiz olduğu için gerekçe 48 ile bağlantılı olarak DSGVO Madde 6 (1) lit. f)'dir. Buna ek olarak, GDPR Madde 46 (2) C uyarınca tüm yurt dışı ofislerimizle AB standart sözleşme maddeleri imzalanmıştır. Dolayısıyla üçüncü bir ülkedeki bir alıcıya aktarım bu kapsamda mümkündür.

Kayıt

NRW.Global Business GmbH'nin web sitesinde, diğer şeylerin yanı sıra, kişisel verilerinizi paylaşarak ticari fuar katılımı, iş gezileri, seminerler ve etkinlikler için kaydolma fırsatı sunulur. Kayıt formuna girdiğiniz veriler bize iletilir ve saklanır. Adınız ve e-posta adresiniz gibi veriler kayıt sürecinin bir parçası olarak toplanır. Kayıt ve ilgili veri işleme, web sitesinde belirli içerik ve hizmetlerin sağlanması için gereklidir. Bunun yasal dayanağı DSGVO Madde 6 paragraf 1 lit. b)'dir. Kayıt, ne kendinize ait bir sözleşme öncesi önlemle ne de NRW.Global Business GmbH ile imzaladığınız veya imzalayacağınız bir sözleşmeyle ilgiliyse, kişisel verilerinizi, web sitesinde belirli içerik ve hizmetleri size sunma konusundaki meşru menfaatimiz çerçevesinde DSGVO Madde 6 paragraf 1 lit. f) temelinde işleriz.

Kişisel verileriniz, sözleşmeli işleyici olarak destek için uygulama ortaklarına veya BT hizmet sağlayıcılarına aktarılır. Üçüncü bir ülkedeki bir alıcıya aktarılmaz. Uygulama koşulları nedeniyle böyle bir durum söz konusuysa, ayrıca onayınızı talep ederiz.

Kişisel verileriniz kaydolduğunuz süre boyunca saklanır. Kayıt sırasında oluşturduğunuz profilinizi silmeniz halinde, burada kayıtlı kişisel verileriniz derhal silinir. Mevcut diğer haklarınızı aşağıdaki veri işleme genel ilkelerinde "Veri sahibi hakları" bölümünde bulabilirsiniz.

İş Başvurusu

İlan edilen bir pozisyon için veya kendi inisiyatifinizle sitemiz üzerinden iş başvurusu yapabilirsiniz. Bunun için ad, doğum tarihi, adres, nitelik, e-posta adresi ve telefon numarası gibi kişisel verilerinize ihtiyacımız vardır. Başvuru belgelerinizi bewerbungen@nrwglobalbusiness.com merkezi e-posta adresimize gönderebilirsiniz. Başvuru sürecini yürütmek için söz konusu verilere ihtiyacımız vardır. Bu veriler, BDSG Madde 26 (1) cümle 1 uyarınca istihdam ilişkisinin amaçları doğrultusunda işlenir. Veriler, istihdam ilişkisinin yürütülmesi için hala gerekli olmadıkça, başvuru sürecinin tamamlanmasından sonra en geç altı ay içinde silinir.

Kişisel verileriniz, sözleşmeli işlemci vasfında destek için İK aracımız "Personio "ya aktarılır. Üçüncü bir ülkedeki bir alıcıya aktarılmaz.

Mevcut diğer haklarınızı aşağıdaki veri işleme genel ilkelerinde "Veri sahibi hakları" bölümünde bulabilirsiniz.

Katılımcı dizini

NRW.Global Business GmbH, bir iş merkezi olarak Kuzey Ren-Vestfalya (NRW) hakkında bilgi sağlamak ve bölgesel şirketlere kendilerini tanıtma fırsatı sunmak için düzenli olarak ticaret fuarları ve etkinlikler düzenlemektedir. Ticaret fuarlarında ve etkinliklerde temsil edilen şirketler ve bunların irtibat kişileri, katılımcı listesi adı verilen bir listede listelenir. Katılımcı listesini oluşturmak için "Google Sunumları" hizmetini kullanıyoruz. İrtibat kişilerinden ve varsa, hizmeti kullanan temsil edilen şirketlerin çalışanlarından alınan kişisel veriler, işleyici olarak Google Ireland Ltd'nin ("Google") bir hizmeti olan "Google Sunumları"na iletilir. Kişisel verilerin üçüncü bir ülkeye, özellikle ABD'ye iletilmesi göz ardı edilemez. Uygun düzeyde bir veri koruması sağlamak için, GDPR Madde 46 (2) (c) uyarınca Google ile standart sözleşme maddelerini kabul ettik.

Google sunumları hakkında daha fazla bilgiyi https://workspace.google.com/intl/de/products/slides/ adresinde ve ayrıca genel olarak Google'da veri koruması hakkında daha fazla bilgiyi şu adreste bulabilirsiniz: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy

Haber Bültenleri ve Bülten Takibi

Haber Bültenleri

Dış ticaret tedbir ve uygulamaları, hizmetlerimiz, kurumumuz ve bir yatırım ve ticaret bölgesi olarak NRW eyaleti hakkında bilgiler içeren haber bültenleri gönderiyoruz. Haber bültenine kaydolmak için e-posta adresinize ve kişisel hitabet amacıyla adınıza ihtiyacımız vardır.

Bu veriler, haber bülteninin size ulaştırılması amacıyla ve DSGVO Madde 6 Paragraf 1 lit. a) uyarınca izniniz temelinde işlenir. Onay, kayıt işlemi sırasında bu gizlilik politikasına atıfta bulunularak tarafınızdan alınır. Onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Bülten aboneliğinizi iptal etmek için her bültenin sonunda bir bağlantı bulabilirsiniz. İptal, iptale kadar rızaya dayalı olarak gerçekleştirilen işleme faaliyetinin yasallığını etkilemez. Onay beyanının iptal edilmesi durumunda, verilerin saklanmaya devam edilmesi gerekmedikçe (örneğin yasal gereklilikler nedeniyle) veriler silinir.

Mevcut diğer haklarınızı aşağıdaki veri işleme genel ilkelerinde "Veri sahibi hakları" bölümünde bulabilirsiniz.

 

 

Tamamen web sitemizi ziyarete dayalı olarak topladığımız kişisel veriler::

 

Günlük dosyalarının oluşturulması

NRW.Global Business GmbH web sitesine her eriştiğinizde, tarayıcınız tarafından iletilen geçici bilgiler otomatik olarak kaydedilir. Oluşturulan günlük dosyası tarayıcı türünü/sürümünü, kullanılan işletim sistemini, erişilen dosyanın adını ve URL'sini, referans URL'sini (daha önce ziyaret edilen sayfa), erişen bilgisayarın ana bilgisayar adını (IP adresi) ve sunucu isteğinin tarih ve saatini kaydeder. Bu veriler diğer veri kaynakları ile birleştirilmemiştir. Bu verilerin depolanması ve işlenmesi yalnızca sistem güvenliği ve web sitesinin optimizasyonu amaçlıdır. Bunun yasal dayanağı DSGVO Madde 6 paragraf 1 lit. f)'dir. Meşru menfaatimiz, bir yandan size optimize edilmiş bir web (internet) hizmeti sunabilmek ve diğer yandan sistemi güvence altına almaktır. Kişisel verileriniz üçüncü taraflara iletilmez ve 28 günlük bir süre sonunda silinir.

 

Web sitemizde çerezlerin ve diğer teknolojilerin kullanımı

Çerezler

İnternet sayfaları çeşitli yerlerde çerezler kullanır. Çerezler, bilgisayarınızda depolanan ve tarayıcınız tarafından kaydedilen küçük metin dosyalarıdır. Örneğin, İnternet sayfalarının kullanım sıklığını ve kullanıcı sayısını belirlemek ve böylece İnternet varlığını daha kullanıcı dostu ve etkili hale getirmek için kullanılırlar. İnternet sayfalarını kullandığınız süre boyunca geçici olarak saklanan ve daha sonra otomatik olarak silinen "oturum çerezleri" ve "kalıcı çerezler" olarak adlandırılan çerezler kullanılır. Kalıcı bir çerezin içeriği, bir web sitesine tekrar tekrar erişen kullanıcılar hakkındaki bilgileri kaydetmek için bir kimlik numarasıyla sınırlıdır. Bu tür çerezlerin amacı sizi bir kullanıcı olarak tanımak ve gerekirse size optimize edilmiş bir kullanıcı deneyimi sunmaktır.

Çerezler bilgisayarınıza herhangi bir zarar vermez ve virüs içermez. Tarayıcı ayarlarınızda bunu belirterek çerezlerin kaydedilmesini önleyebilirsiniz. Çerezleri kabul etmezseniz, bu İnternet sayfalarının işlevinde kısıtlamalara yol açabilir.

Oturum Çerezleri:

Oturum çerezlerinin kullanımı, size web sitesini sağlayabilmemiz için gereklidir. Bu bizim için meşru bir menfaat teşkil etmektedir. Kişisel verilerinizin oturum çerezleri kullanılarak işlenmesinin yasal dayanağı DSGVO Madde 6 paragraf 1 lit. f)'dir. Oturum çerezlerinin kullanımına itiraz edebilirsiniz, ancak web sitemizin bazı işlevlerinin çerezler olmadan sunulamayacağını lütfen unutmayın. Kişisel verileriniz yalnızca İnternet sayfalarını kullandığınız süre boyunca saklanacak ve daha sonra silinecektir. Mevcut diğer haklarınızı aşağıdaki veri işleme genel ilkelerinde "Veri sahibi hakları" bölümünde bulabilirsiniz.

Kalıcı Çerezler:

Kalıcı çerezler, önceden tanımlanmış bir sürenin ardından otomatik olarak silinir ve bu süre çerezlere göre farklılık gösterebilir. Çerezleri istediğiniz zaman tarayıcınızın güvenlik ayarlarından silebilirsiniz. Çerezler yardımıyla, kullanım davranışınızı izleyebiliyor ve böylece size sunduğumuz hizmeti geliştirebiliyoruz. Ayrıca bunlar web sitemizde size optimize edilmiş bir tarama deneyimi sunmayı amaçlar. Kalıcı çerezler, teknik olarak gerekli olup olmadıklarına göre ayırt edilmelidir. Münferit davada bunun teyit edilmesi halinde, DSGVO'nun 6. maddesinin 1. fıkrasının f) bendi de esas alınır. Teknik anlamda gereksiz çerezlerin kullanımı sizin izninizle gerçekleşir. Bu çerezler yalnızca aktif olarak onay verdiğinizde ayarlanır. Veri işlemenin yasal dayanağı DSGVO Madde 6 paragraf 1 lit. a)'dır. Onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. İznin iptali, iptal edilene kadar izne dayalı olarak gerçekleştirilen işleme faaliyetinin yasallığını etkilemez. İnternet tarayıcınızı, çerezlerimizin son cihazınızda saklanamayacağı veya zaten saklanmış olan çerezlerin silineceği şekilde ayarlayabilirsiniz. Çerezleri kabul etmezseniz, bu İnternet sayfalarının işlevinde kısıtlamalara yol açabilir.

İzninizle, üçüncü taraf sağlayıcılardan gelen çerezleri de entegre ediyoruz. Bu durumda, ilgili veri paketleri üçüncü taraflarca tarayıcınızda saklanır veya tarayıcınıza iletilir. Ayrıca tarayıcınızı uygun şekilde ayarlayarak üçüncü taraf çerezlerinin kullanımını genellikle önleyebilirsiniz. Kişisel verilerinizin üçüncü taraf çerezleri kullanılarak işlenmesinin yasal dayanağı DSGVO Madde 6 paragraf 1 lit. a)'dır. Bu durumda, izninizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. İznin iptali, iptal edilene kadar izne dayalı olarak gerçekleştirilen işleme faaliyetinin yasallığını etkilemez.

Mevcut diğer haklarınızı aşağıdaki veri işleme genel ilkelerinde "Veri sahibi hakları" bölümünde bulabilirsiniz.

Gerekli

Gerekli çerezler, sayfada gezinme ve web sitesinin güvenli alanlarına erişim gibi temel işlevleri etkinleştirerek bir web sitesini kullanılabilir hale getirmeye yardımcı olur. Web sitesi bu çerezler olmadan düzgün çalışamaz.

İsim

Sağlayıcı

Bilgi

CONSENT [x2]

Google
YouTube

Amaç: Ziyaretçinin çerez başlığındaki pazarlama kategorisini kabul edip etmediğini belirlemek için kullanılır. Bu çerez, web sitesinin GDPR'ye uygunluğu için gereklidir.
Yasal dayanak: Madde 6 para. 6 para. 1 lit. a) DSGVO.
Süre: 2 yıl
Kategori: Teknik olarak gerekli çerez
Referans DSH Çerez Operatörü:
https://policies.google.com/privacy
Veri alıcıları: Google / Youtube
Üçüncü ülke transferi: Evet

CookieConsent

nrwglobalbusiness.com

Amaç: Geçerli etki alanındaki çerezler için kullanıcının izin durumunu saklar.
Yasal dayanak: Madde 6 para. 6 para. 1 lit. a) DSGVO.
Süre: 1 yıl
Kategori: Teknik olarak gerekli çerez
Referans DSH Çerez Operatörü: https://www.nrwglobalbusiness.com/tr/veri-koruma-beyannamesi
Veri alıcıları: NRW.Global Business GmbH
Üçüncü ülke transferi: No

fe_typo_user

nrwglobalbusiness.com

Amaç: Tüm sayfa istekleri için kullanıcının durumlarını korur.
Yasal dayanak: Madde 6 para. 6 para. 1 lit. a) DSGVO.
Süre: Oturum
Kategori: Teknik olarak gerekli çerez
VerweReferans DSH Çerez Operatörü: https://www.nrwglobalbusiness.com/tr/veri-koruma-beyannamesi
Veri alıcıları: NRW.Global Business GmbH
Üçüncü ülke transferi: No

Tercihler

Tercih çerezleri, bir web sitesinin, tercih ettiğiniz dil veya bulunduğunuz bölge gibi bir web sitesinin davranış veya görünüm şeklini etkileyen bilgileri hatırlamasına olanak tanır.

İsim

Sağlayıcı

Bilgi

CookieConsentBulkSetting

cookiebot.com

Amaç: Birden fazla web sitesi için çerez kullanımına izin verilmesini sağlar
Yasal dayanak: Madde 6 para. 6 para. 1 lit. a) DSGVO.
Süre: Kalıcı
Kategori: Tercihler
Referans DSH Çerez Operatörü: https://www.cookiebot.com/en/privacy-policy/
Veri alıcıları: Usercentrics A/S
Üçüncü ülke transferi: No

İstatistikler

İstatistik çerezleri, web sitesi sahiplerinin bilgileri anonim olarak toplayıp raporlayarak ziyaretçilerin web siteleriyle nasıl etkileşimde bulunduğunu anlamalarına yardımcı olur.

İsim

Sağlayıcı

Bilgi

_pk_id#

nrwglobalbusiness.com

Amaç: Kullanıcının web sitesine yaptığı ziyaretler hakkında ziyaret sayısı, web sitesinde geçirilen ortalama süre ve hangi sayfaların okunduğu gibi istatistikleri toplar.
Yasal dayanak: Madde 6 para. 6 para. 1 lit. a) DSGVO.
Süre: Oturum
Kategori: İstatistikler
Referans DSH Çerez Operatörü: https://www.nrwglobalbusiness.com/tr/veri-koruma-beyannamesi
Veri alıcıları: NRW.Global Business GmbH
Üçüncü ülke transferi: hayır

_pk_ses#

nrwglobalbusiness.com

Amaç: Piwik Analytics Platformu tarafından ziyaretçinin Oturum sırasındaki sayfa görüntülemelerini izlemek için kullanılır.
Yasal dayanak: Madde 6 para. 6 para. 1 lit. a) DSGVO.
Süre: Oturum
Kategori: İstatistikler
Referans DSH Çerez Operatörü: https://www.nrwglobalbusiness.com/tr/veri-koruma-beyannamesi
Veri alıcıları: NRW.Global Business GmbH
Üçüncü ülke transferi: hayır
 

Pazarlama

Pazarlama çerezleri, web sitelerindeki ziyaretçileri takip etmek için kullanılır. Amaç, bireysel kullanıcı için alakalı ve çekici olan ve dolayısıyla yayıncılar ve reklam veren üçüncü taraflar için daha değerli olan reklamları göstermektir.

İsim

Sağlayıcı

Bilgi

yt.innertube::nextId

Google
YouTube

Amaç: Kullanıcının YouTube'dan izlediği videoların İstatistiklerini tutmak için benzersiz bir kimlik kaydeder.
Yasal dayanak: Madde 6 para. 6 para. 1 lit. a) DSGVO.
Süre: Kalıcı
Kategori: Pazarlama
Referans DSH Çerez Operatörü:
https://policies.google.com/privacy
Veri alıcıları: Google / Youtube
Üçüncü ülke transferi: Evet

yt.innertube::requests

Google
YouTube

Amaç: Kullanıcının YouTube'dan izlediği videoların İstatistiklerini tutmak için benzersiz bir kimlik kaydeder.
Yasal dayanak: Madde 6 para. 6 para. 1 lit. a) DSGVO.
Süre: Kalıcı
Kategori: Pazarlama
Referans DSH Çerez Operatörü:
https://policies.google.com/privacy
Veri alıcıları: Google / Youtube
Üçüncü ülke transferi: Evet

ytidb::LAST_RESULT_ENTRY_KEY

Google
YouTube

Amaç: Diğer web sayfalarına entegre edilmiş bir Youtube videosunu alırken kullanıcı ayarlarını kaydeder.
Yasal dayanak: Madde 6 para. 6 para. 1 lit. a) DSGVO.
Süre: Kalıcı
Kategori: Pazarlama
Referans DSH Çerez Operatörü:
https://policies.google.com/privacy
Veri alıcıları: Google / Youtube
Üçüncü ülke transferi: Evet

yt-remote-cast-available

Google
YouTube

Amaç: Diğer web sayfalarına entegre edilmiş bir Youtube videosunu alırken kullanıcı ayarlarını kaydeder.
Yasal dayanak: Madde 6 para. 6 para. 1 lit. a) DSGVO.
Süre: Oturum
Kategori: Pazarlama
Referans DSH Çerez Operatörü:
https://policies.google.com/privacy
Veri alıcıları: Google / Youtube
Üçüncü ülke transferi: Evet

yt-remote-cast-installed

Google
YouTube

Amaç: Diğer web sayfalarına entegre edilmiş bir Youtube videosunu alırken kullanıcı ayarlarını kaydeder.
Yasal dayanak: Madde 6 para. 6 para. 1 lit. a) DSGVO.
Süre: Oturum
Kategori: Pazarlama
Referans DSH Çerez Operatörü:
https://policies.google.com/privacy
Veri alıcıları: Google / Youtube
Üçüncü ülke transferi: Evet

yt-remote-connected-devices

Google
YouTube

Amaç: Diğer web sayfalarına entegre edilmiş bir Youtube videosunu alırken kullanıcı ayarlarını kaydeder.
Yasal dayanak: Madde 6 para. 6 para. 1 lit. a) DSGVO.
Süre: Kalıcı
Kategori: Pazarlama
Referans DSH Çerez Operatörü:
https://policies.google.com/privacy
Veri alıcıları: Google / Youtube
Üçüncü ülke transferi: Evet

yt-remote-device-id

Google
YouTube

Amaç: Diğer web sayfalarına entegre edilmiş bir Youtube videosunu alırken kullanıcı ayarlarını kaydeder.
Yasal dayanak: Madde 6 para. 6 para. 1 lit. a) DSGVO.
Süre: Kalıcı
Kategori: Pazarlama
Referans DSH Çerez Operatörü:
https://policies.google.com/privacy
Veri alıcıları: Google / Youtube
Üçüncü ülke transferi: Evet

yt-remote-fast-check-period

Google
YouTube

Amaç: Diğer web sayfalarına entegre edilmiş bir Youtube videosunu alırken kullanıcı ayarlarını kaydeder.
Yasal dayanak: Madde 6 para. 6 para. 1 lit. a) DSGVO.
Süre: Oturum
Kategori: Pazarlama
Referans DSH Çerez Operatörü:
https://policies.google.com/privacy
Veri alıcıları: Google / Youtube
Üçüncü ülke transferi: Evet

yt-remote-Oturum-app

Google
YouTube

Amaç: Diğer web sayfalarına entegre edilmiş bir Youtube videosunu alırken kullanıcı ayarlarını kaydeder.
Yasal dayanak: Madde 6 para. 6 para. 1 lit. a) DSGVO.
Süre: Oturum
Kategori: Pazarlama
Referans DSH Çerez Operatörü:
https://policies.google.com/privacy
Veri alıcıları: Google / Youtube
Üçüncü ülke transferi: Evet

yt-remote-Oturum-name

Google
YouTube

Amaç: Diğer web sayfalarına entegre edilmiş bir Youtube videosunu alırken kullanıcı ayarlarını kaydeder.
Yasal dayanak: Madde 6 para. 6 para. 1 lit. a) DSGVO.
Süre: Oturum
Kategori: Pazarlama
Referans DSH Çerez Operatörü:
https://policies.google.com/privacy
Veri alıcıları: Google / Youtube
Üçüncü ülke transferi: Evet

 

Matomo Yazılımı Kullanımı

Web sitemiz, Yeni Zelanda'dan InnoCraft Ltd. tarafından sağlanan web analiz hizmeti Matomo'yu kullanmaktadır. Matomo, ziyaretçi erişiminin istatistiksel analizi için kullanılan açık kaynaklı bir yazılımdır. Bu amaçla çerezler kullanılır. Web sitesini kullanımınız hakkında çerezler tarafından oluşturulan bilgiler Almanya'daki sunucumuzda toplanır, saklanır ve işlenir ve üçüncü taraflara iletilmez. IP adresi, IP adresinin bazı kısımları tanınmaz hale getirilerek otomatik olarak anonimleştirilir.

Matomo çerezlerini kullanarak veri işlemenin yasal dayanağı, DSGVO Madde 6 paragraf 1 lit. a) uyarınca verdiğiniz onaydır. Onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. İznin iptali, iptal edilene kadar izne dayalı olarak gerçekleştirilen işleme faaliyetinin yasallığını etkilemez. Mevcut diğer haklarınızı aşağıdaki "Veri sahibinin hakları" bölümünde bulabilirsiniz.

InnoCraft Ltd. ve Matomo hakkında daha fazla bilgiye şu internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz: https://www.innocraft.com/#aboutus

Burada gerçekleştirdiğiniz eylemlerin analiz edilmesini ve ilişkilendirilmesini önleme seçeneğiniz vardır. Bu, gizliliğinizi koruyacak, ancak aynı zamanda sahibinin eylemlerinizden öğrenmesini ve sizin ve diğer kullanıcılar için kullanılabilirliği geliştirmesini de önleyecektir.

Sosyal medya eklentilerinin entegrasyonu

Web sitemizde sosyal ağların [YouTube, LinkedIn, Xing ve mikroblog hizmeti Twitter] sosyal eklentileri ("eklentiler") de kullanılmaktadır. Bu hizmetler aşağıdaki şirketler ("Sağlayıcılar") tarafından sağlanmaktadır:

Twitter, Twitter Inc, 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, ABD ("Twitter") tarafından işletilmektedir. Twitter butonlarına ve görünümlerine genel bir bakış burada bulunabilir: https://twitter.com/about/resources/buttons

 

YouTube, YouTube LLC ("YouTube") 901 Cherry Ave San Bruno, CA 94066 tarafından işletilmektedir. YouTube, Google LLC'nin ("Google") bir yan kuruluşudur].

 

Xing, New Work SE, Am Strandkai 1, 20457 Hamburg, Almanya tarafından işletilmektedir.

 

LinkedIn, Sunnyvale, Kaliforniya'da bulunan LinkedIn Inc. tarafından işletilmektedir.



Kişisel verilerinizi daha iyi korumak için iki tıklama çözümünü tercih ettik. Prensip olarak, eklentiyi etkinleştirerek, verilerin sağlayıcıya iletilip iletilmeyeceğini kendiniz belirlersiniz.
 

Web sitemizin bir sayfası düğmeye tıklanarak çağrıldığında, tarayıcı sağlayıcının sunucularına doğrudan bir bağlantı kurar. Eklentinin içeriği, ilgili sağlayıcı tarafından doğrudan tarayıcınıza iletilir ve sayfaya entegre edilir. Eklentileri bütünleştirerek, sağlayıcılar, bir profiliniz olmasa veya o anda oturum açmamış olsanız bile, tarayıcınızın web sitemizin ilgili sayfasına eriştiği bilgisini alır. Bu bilgiler (IP adresi dahil) tarayıcınız tarafından doğrudan ilgili sağlayıcının ABD'deki bir sunucusuna iletilir ve orada saklanır. Hizmetlerden birinde oturum açtıysanız, sağlayıcılar web sitemizi ziyaretinizi doğrudan Twitter, YouTube, Xing ve LinkedIn'deki profilinize atayabilir. Eklentilerle etkileşime girerseniz, örneğin "Oynat", "Beğen" veya "Tweetle" düğmesine tıklarsanız veya ilgili sağlayıcının gömülü içeriğiyle başka bir düğmeyi etkinleştirirseniz, ilgili bilgiler de doğrudan sağlayıcının bir sunucusuna iletilir ve orada saklanır. Bu durum web sitemizdeki "Tavsiye Et" işlevi için de geçerlidir. Bilgiler ayrıca sosyal ağda, hesabınızda yayınlanacak ve orada bağlantılarınıza gösterilecektir. Bu istatistikler Facebook tarafından oluşturulur ve sağlanır. Hayran sayfasının operatörü olarak, oluşturma ve sunum üzerinde hiçbir etkimiz yoktur. Bu işlevi kapatamayız veya verilerin oluşturulmasını ve işlenmesini engelleyemeyiz. Veri toplamanın amacı ve kapsamı ve verilerin sağlayıcılar tarafından daha fazla işlenmesi ve kullanılmasının yanı sıra gizliliğin korunması için ilgili haklar ve ayar seçenekleri, sağlayıcıların veri koruma bilgileri altında bulunabilir:

https://twitter.com/privacy

https://policies.google.com/privacy?hl=tr

https://privacy.xing.com/en

https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

Sağlayıcının toplanan verileri doğrudan ilgili hizmetteki profilinize atamasını istemiyorsanız, web sitemizi ziyaret etmeden önce ilgili hizmetten çıkış yapmanız gerekir.

Sosyal ağların entegrasyonu için yasal dayanak, DSGVO Madde 6 paragraf 1 lit. a) uyarınca verdiğiniz onayınızdır. Eklentileri devre dışı bırakarak izninizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Ayrıca, tarayıcınızın güvenlik ayarları aracılığıyla tüm çerezleri silmenizi öneririz. İznin iptali, iptal edilene kadar izne dayalı olarak gerçekleştirilen işleme faaliyetinin yasallığını etkilemez. Mevcut diğer haklarınızı aşağıdaki "Veri sahibinin hakları" bölümünde bulabilirsiniz.

Kişisel verilerinizin sosyal ağlarda toplanması, işlenmesi ve kullanılması ile ilgili daha fazla bilgi ve ayrıca gizliliğin korunmasına yönelik ilgili haklar ve ayar seçenekleri için sizi ilgili sağlayıcılara yönlendirmek isteriz.

Veri işlemenin genel ilkeleri (alıcılar, güvenlik, veri sahiplerinin hakları, sorumlu muhatap, DSB)

Kişisel verilerin alıcıları

NRW.Global Business GmbH, kişisel verileri yalnızca ilgili görevlerin meşru şartlarda yerine getirilmesi için ihtiyaç duyan alıcılara iletir.

Görevlendirilen harici hizmet sağlayıcıların bu amaçlar için kişisel verileri alması durumunda, ortaklarımızı seçerken, işlemenin geçerli veri koruma düzenlemelerine uygun olarak gerçekleştirilmesi ve veri sahibinin haklarının korunmasını garanti etmesi için uygun teknik ve organizasyonel önlemlerin uygulanmasını ve gerekli anlaşmaların yapılmasını sağlarız.

Gerektiğinde kişisel verileri aşağıdakilerle paylaşabiliriz:

  • Bağlı şirketlerimiz, yani iştirakler ve temsilcilikler
  • Ödeme hizmeti sağlayıcıları/banka kurumları, posta/koli hizmetleri, ticari acenteler, veri koruma görevlimiz ve diğer harici danışmanlar vb. gibi birtakım görevlerin yerine getirilmesi için veri aktarımının gerekli olduğu iş ortakları.
  • Borçları tahsili gerektiğinde tahsilat ajansları
  • Güncellemeler kapsamında veya yasal bildirim yükümlülüklerini yerine getirmek için kamu kurumları ve şirketler (örneğin, sosyal sigorta kurumları, mali makamlar, polis ve savcılar, denetim makamları, karayolu trafik ofisleri, kredi kuruluşları).
  • • Veri sahiplerinin veri aktarımı için onay verdiği veya veri aktarımı için yasal bir yetkinin bulunduğu diğer üçüncü taraflar (örneğin hukuk büroları, iflas yöneticisi)

Güvenlik

NRW.Global Business GmbH, internet üzerinden veri aktarımının güvenliğini garanti edemez. E-posta yoluyla gönderilen mesajlar şifrelenmez. Bu nedenle üçüncü tarafların bilgisi göz ardı edilemez. Bu nedenle, gizli bilgilerin yalnızca posta yoluyla gönderilmesi tavsiye edilir.

Sorumlu Muhatap

Genel Veri Koruma Yönetmeliği anlamında sorumlu:

NRW.Global Business GmbH
Völklinger Str.4
40219 Düsseldorf

 

Veri silme / saklama süresi

Kişisel verileriniz, saklanma amacı artık geçerli olmadığında silinecektir. Buna ek olarak, veriler, Avrupa veya ulusal yasa koyucu tarafından AB yönetmeliklerinde, yasalarında veya NRW.Global Business GmbH'nin tabi olduğu diğer hükümlerde öngörülmüşse saklanabilir. Veriler, bir sözleşmenin imzalanması veya yerine getirilmesi için verilerin saklanmaya devam edilmesi gerekmediği sürece, yukarıda belirtilen standartlar tarafından öngörülen bir saklama süresinin sona ermesi durumunda da silinecektir.

Veri sahibinin hakları

Kişisel verileriniz işleniyorsa, GDPR anlamında bir veri sahibi / veri öznesisiniz ve aşağıda açıklanan haklara sahipsiniz.

Tarafımızca işlenen kişisel verileriniz hakkında DSGVO Madde 15 uyarınca bilgi talep edebilirsiniz. Bilgi talebinizde, gerekli verileri derlememizi kolaylaştırmak için talebinizi detaylıca belirtmelisiniz.

Sizinle ilgili bilgiler doğru değilse (veya artık değilse), DSGVO Madde 16 uyarınca bir düzeltme talep edebilirsiniz. Verileriniz eksikse, tamamlanmasını talep edebilirsiniz.

DSGVO Madde 17 koşulları altında kişisel verilerinizin silinmesini talep edebilirsiniz.

DSGVO Madde 18'in gereklilikleri çerçevesinde, sizinle ilgili verilerin işlenmesinin kısıtlanmasını talep etme hakkına sahipsiniz.

DSGVO Madde 21 uyarınca, özel durumunuzla ilgili gerekçelerle istediğiniz zaman sizinle ilgili verilerin işlenmesine itiraz etme hakkına sahipsiniz. (Kişisel verilerin işlenmesi sorumlu muhatabın/üçüncü tarafın meşru menfaati ile ilintiliyse isteğe bağlı).

DSGVO Madde 20 uyarınca veri taşınabilirliği kapsamında, bize sağladığınız sizinle ilgili kişisel verileri yapılandırılmış, ortak ve makine tarafından okunabilir bir formatta alma hakkına sahipsiniz. (İsteğe bağlı)

Rızanın geri çekilmesi: Veri koruma yasası uyarınca rıza beyanınızı istediğiniz zaman iptal etme hakkına sahipsiniz. İznin iptali, iptal edilene kadar izne dayalı olarak gerçekleştirilen işleme faaliyetinin yasallığını etkilemez. (İsteğe bağlı)

DSGVO Madde 22 uyarınca otomatik karar verme, kişisel verilerinizin işlenmesi sırasında gerçekleşmez.

Haklarınızı kullanmak için lütfen yukarıda belirtilen sorumlu kişiyle iletişime geçin, çünkü haklarınız orada da uygulanacaktır. Özellikle talebiniz daha yüksek düzeyde gizlilik gerektiriyorsa, doğrudan Veri Koruma Görevlisi ile de iletişime geçebilirsiniz:

NRW.Global Business GmbH'nin Veri Koruma Görevlisi

c/o migosens GmbH

Wiesenstr. 35
45473 Mülheim an der Ruhr

dsb-nrwglobalbusiness@dsb24.net

 

 

Bir denetim makamına şikâyette bulunma hakkı

Diğer idari veya adli çözüm yollarına halel getirmeksizin, sizinle ilgili kişisel verilerin işlenmesinin GDPR'yi ihlal ettiğini düşünüyorsanız, özellikle ikamet ettiğiniz, iş yerinizin bulunduğu veya iddia edilen ihlalin gerçekleştiği Üye Devletteki bir denetim makamına şikâyette bulunma hakkına sahipsiniz.

Landesbeauftragte für Datenschutz und Informationsfreiheit Nordrhein-Westfalen
Kavalleriestr. 2-4
40213 Düsseldorf
Telefon.: 0211/38424-0    
poststelle@ldi.nrw.de

 

Sosyal Ağlardaki Varlığımız

NRW.Global Business GmbH, çeşitli sosyal ağlarda halka açık profesyonel şirket profilleri bulundurur. Bunları şirketimizin içeriğini, tekliflerini ve ürün önerilerini yayınlamak ve dağıtmak için kullanırız ve örneğin müşterilerimizle ve ilgili kişilerle doğrudan alışverişi teşvik etmemize yardımcı olur.

Söz konusu sosyal ağlardan herhangi birinin kullanımı esnasında çok sayıda veri işleme süreci harekete geçer. Bu ağda kendi profiliniz olmasa bile bu veriler işlenir. Profillerimizden birini ziyaret ettiğinizde, kişisel verileriniz yalnızca bizim tarafımızdan değil, aynı zamanda ilgili ağın operatörü tarafından da işlenip saklanabilir. Kişisel veriler, örneğin adınız, yaşınız, e-posta adresiniz, fotoğraflarınız ve ağlarda gönüllü olarak paylaştığınız diğer bilgilerin yanı sıra kullanım davranışınız ve ilgili şirket profilinin içeriğiyle etkileşimleriniz hakkındaki bilgileri içerir. IP adres bilginiz de toplanabilir. Şirket profillerimizi ziyaret etmek için bize kişisel verilerinizi sağlama zorunluluğunuz yoktur. Ancak, profillerimizin bireysel işlevlerini kullanmak için bu gerekli olabilir (gönderilere yorum yapmak, bizimle iletişime geçmek gibi).

NRW.Global Business GmbH, operatörlerin kendilerinin sosyal ağlara yaptığınız ziyaretin tetiklediği veri işleme süreçleri üzerinde hiçbir etkiye sahip değildir, bunlar bireysel ağlar arasında farklılık gösterebilir ve bizim için mutlaka izlenebilir değildir (örneğin çerezlerin ayarlanması). Kişisel verilerinizin toplanması ve saklanmasının yanı sıra işleme amacı, türü ve kapsamı hakkında daha fazla bilgi için sizi sosyal ağların ilgili operatörlerinin veri koruma beyanlarına yönlendirmek isteriz.

Buradan ulaşabilirsiniz:

 

Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, İrlanda tarafından işletilen YouTube'un gizlilik politikası şu adreste bulunabilir: https://policies.google.com/privacy?hl=tr&gl=de

New Work SE, Dammtorstraße 30, 20354 Hamburg tarafından işletilen Xing'in veri koruma bilgileri şu adreste bulunabilirt: https://privacy.xing.com/en

LinkedIn Ireland Limited Company, Wilton Place, Dublin 2, İrlanda tarafından işletilen LinkedIn'in veri koruma bildirimi şu adreste bulunabilir: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103 USA tarafından işletilen Twitter'ın gizlilik politikasını şu adreste bulabilirsiniz: https://twitter.com/privacy
 

 

Sosyal ağlardaki varlığımızı bizimle iletişime geçmek için kullanırsanız (örneğin özel mesajlar, gönderilere yorum yapma/paylaşma veya bunlara tepki verme yoluyla), bize sağladığınız verileri yalnızca sizinle iletişime geçmek amacıyla işleriz ve elimizdeki diğer verilerle birleştirmeyiz. Bu yolla veri toplamanın yasal dayanağı DSGVO'nun 6. maddesinin 1. fıkrasının b) bendidir. İletişim ne sözleşme öncesi bir önleminizle ne de NRW.Global Business GmbH ile halihazırda imzaladığınız bir sözleşmeyle ilgili değilse, kişisel verilerinizi, talebinizi bu kanal aracılığıyla işleme koyma konusundaki meşru menfaatimiz çerçevesinde DSGVO Madde 6 paragraf 1 lit. f) temelinde işleriz.

Kişisel verileriniz, saklanma amacı artık geçerli olmadığında veya siz bizden silmemizi talep ettiğinizde silinecektir. Buna ek olarak, veriler, Avrupa veya ulusal yasa koyucu tarafından AB yönetmeliklerinde, yasalarında veya NRW.Global Business GmbH'nin tabi olduğu diğer hükümlerde öngörülmüşse saklanabilir. Veriler, bir sözleşmenin imzalanması veya yerine getirilmesi için verilerin saklanmaya devam edilmesi gerekmediği sürece, yukarıda belirtilen standartlar tarafından öngörülen bir saklama süresinin sona ermesi durumunda da silinecektir. Sosyal ağ operatörlerinin kişisel verilerinizi ne kadar süreyle sakladığına ilişkin olarak lütfen yukarıdaki ilgili veri koruma bildirimlerine bakın.

-